Stor polisinsats i Borås – område avspärrat

Det pågår en polisinsats i Borås och ett område har spärrats av. Polisen har startat en förundersökning gällande våld mot tjänsteman.

ANNONS
|

Polis är på plats på Hultagatan i Borås sedan lunchtid på onsdagen. Detta sedan en polisbil träffats av ett okänt föremål när den stått still på en gångbana.

Enligt polisen ska det inte finnas några synliga skador på bilen och ingen person har kommit till skada. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och man har startat en förundersökning gällande våld mot tjänsteman. Ingen person har kommit till skada.

– Vi vet inte vad som hänt men en polispatrull stod stilla med sin bil på gångbanan och plötsligt small det till i bilen. De upplevde det som att de var beskjutna på något sätt. Vi håller på att undersöka detta nu. Vi får se om vi kan hitta något på platsen som kan kopplas ihop med smällen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS