Stopp i tågtrafiken på sträckan Göteborg och Uddevalla

Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Uddevalla, efter ett träd föll över kontaktledningarna. Felet skulle först vara avhjälpt vid niotiden på kvällen, men Trafikverket meddelar att prognosen blivit framskjuten till klockan elva.

ANNONS
|

Under tisdagen föll ett träd över kontaktledningarna mellan Ljungskile och Uddevalla, vilket har orsakat ett långvarigt stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Uddevalla. Det är även stopp mellan Uddevalla och Strömstad.

Västtågen på sträckan berörs och ersätts med buss.

Enligt den första prognosen skulle stoppet vara fram till klockan nio under tisdagskvällen. Men strax innan klockan nio meddelade Trafikverket att prognosen har blivit framflyttad till klockan elva.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS