Rökte på och kollade skräckfilm – greps

Polisen i Borås fick rycka ut på ett ovanligt larm under söndagskvällen. I en biosalong där man visade skräckfilm satt en ung man och rökte cannabis.

ANNONS

Runt klockan 22.30 på söndagskvällen larmades polisen i Borås till biografen Filmstaden 2001. Detta har BT och därefter GT tidigare berättat om.

I salongen där man visade skräckfilmen Annabelle satt en kille i 20-årsåldern och rökte cannabis.

– Personen blev tillsagd men brydde sig inte, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Då tillkallades polis som tog med sig den unge mannen från platsen.

– Patrullen kom till bion och upptäckte där en för oss väldigt känd herre som togs med för kroppsbesiktning, säger Joakim Danz, inre befäl vid polisen i Borås till BT.

Aldrig varit med om något liknande

Biografen har tidigare inte haft några problem med liknande händelser.

ANNONS

– Det var lite obehagligt, även om jag inte arbetade under gårdagen. Jag har aldrig varit med om något liknande under mina 20 år här, säger Jeanette André, kassa-och maskinist på Biostaden.

Mannen är nu misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS