Oklart skadeläge efter motorcykelolycka

Vid korsningen av väg 42 och 182 i Stenatorp utanför Vårgårda skedde en motorcykelolycka under lördagsförmiddagen. Mc-föraren ska enligt uppgifter kört in i sidan på en bil. Föraren är förd till sjukhus med ambulanshelikopter.

ANNONS
|

Trafiken är åter igång igen på riksväg 42 efter en motorcykelolycka där en mc-förare, enligt uppgifter till polisen, kört in i sidan av en bil. Ambulans och ambulanshelikopter fick kallas till platsen.

– Mc-föraren är transporterad med ambulanshelikopter till sjukhus. Enligt uppgifter ska han ha lindriga skador. Trafiken ska vara igång igen se 11.30 ungefär, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson på polisen i region Väst.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS