Man gick bärsärk mot polisstation i Vårgårda

En man greps under lördagsnatten i Vårgårda efter att ha gått till attack med yxa mot en polisstation.

ANNONS
|

Det var vid 22-tiden på fredagskvällen som en man i 30-årsåldern slog sönder en kortläsare med yxa för passering till polisstationen i Vårgårda för att ta sig in. Stationen var vid tillfället obemannad.

Efter attacken gick han runt och uppträdde hotfullt mot flera personer på stan. Bland annat svingade han med yxan mot en polispatrull, som skulle gripa honom.

– Han gjorde ett utfall mot en polis i samband med gripandet, men ingen kom till skada, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson hos polisen i region väst-

Mannen greps av insatsstyrkan i en lägenhet och han anhölls under natten misstänkt för försök till mord, skadegörelse och olaga hot.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS