Man försökte smita med stulen cykel i bilen

I natt vägrade en bilist i Trollhättan stanna bilen för en poliskontroll. Efter en 45 minuter lång biljakt stoppades bilen med hjälp av en spikmattan. I bilen hittades en misstänkt stulen cykel.

ANNONS
|

Vid halv ett-tiden natten till torsdagen försökte polisen stoppa en bilist för kontroll på Bilprovarevägen i Trollhättan men föraren smet. En 45 minuter lång biljakt följde men på väg 625 strax söder om Ström i Lilla Edet stoppades fordonet med hjälp av en spikmatta då alla däck punkterades.

Föraren är en man i 40-års åldern och säkras av polis. I bilen anträffas en cykel som misstänks vara stulen. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik sant stöld alternativt häleri och bilen tas i beslag.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS