Man allvarligt skadad efter olycka på restaurang

En man i 25-årsåldern ska under natten till lördagen ha anträffats medvetslös efter en arbetsplatsolycka på en restaurang i Åmål. Omständigheterna kring händelsen är oklar.
– Man håller på att utreda händelseförloppet för försöka få en bild av hur skadan uppkommit, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
|

Klockan 00.15 natten till lördagen larmades ambulans och polis till en arbetsplatsolycka på en restaurang. Den initiala uppgiften var att det hänt i Trollhättan, men sedan meddelade polisen att olyckan skett i Åmål.

När ambulanspersonalen kom till platsen anträffades en man i 25-årsåldern medvetslös och med ett sår i bakhuvudet. Mannen fördes därefter till sjukhus där hans skador konstaterades som allvarliga.

Det är ännu oklart vad som ska ha skett, och en anmälan om arbetsplatsolycka och vållande till kroppsskada har upprättats.

– Men man håller på att utreda händelseförloppet för försöka få en bild av hur skadan uppkommit, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS