Två enheter från Trollhättans räddningstjänst arbetade fortfarande vid olycksplatsen vid 20-tiden.
Två enheter från Trollhättans räddningstjänst arbetade fortfarande vid olycksplatsen vid 20-tiden. Bild: Torbjörn Axelsson

Lastbil välte av riksväg 44

Strax innan klockan sju på söndagskvällen larmades räddningstjänst till en olycka på riksväg 44, mellan Trollhättan och Grästorp. En långtradare hade vält av vägen.
– Föraren var ur hytten när vi kom, säger Tony Karlsson vid räddningstjänsten i Trollhättan, och tillägger att orsaken till olyckan ännu är okänd.

ANNONS
|

Två enheter från Trollhättans räddningstjänst arbetade fortfarande vid olycksplatsen vid 20-tiden. Från början var bägge filer i riktning mot Grästorp avstängda.

– Men nu är en av dom öppna, säger Tony Karlsson och tillägger att man även arbetat med att täppa till ett dieselläckage.

Om föraren till långtradaren skadat sig vid olyckstillfället är ännu oklart, men han tog sig ut ur hytten på egen hand.

I nuläget är det oklart hur länge avstängningarna kommer att vara på plats.

– Det beror på hur bärgningen går.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS