Lastbil och bil i krock i Skara

Två personer har förts till sjukhus efter en krock mellan en lastbil och en personbil vid Marum i Skara. En av personerna fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. Polisen utreder nu olyckan och föraren av lastbilen misstänks för rattfylleri.

ANNONS
|

Strax efter klockan 11 larmades polis och räddningstjänst om en olycka vid Marum i Skara. En personbil och en lastbil hade då krockat på länsväg 184.

Inledningsvis satt föraren av personbilen kvar i bilen, medan lastbilsföraren tog sig ut ur fordonet. En ambulanshelikopter skickades till platsen.

– Två personer har förts till sjukhus, säger Annelie Silveira vid SOS alarm.

Enigt polisen ska en person som färdades i personbilen skadats och förts till sjukhus med ambulanshelikopter. Ytterligare en person har förts till sjukhus med ambulans.

En misstänkt för brott

Polisen har inlett en förundersökning av vårdslöshet i trafik efter olyckan. Föraren av lastbilen klarade sig oskadd, men är nu misstänkt för rattfylleri. Fordonen har tagits i beslag.

ANNONS

Enligt polisen har olyckan stor påverkan på trafiken då bärgning pågår.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS