Lastbil har tappat fordon på E6

En lastbil lastad med bilar fick under måndagsförmiddagen problem lasten. Enligt Hans Lippens, presstalesperson vid polisen har lastbilen ha tappat en bil. Trafiken påverkades av olyckan.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in till räddningstjänsten strax före klockan 11. Olyckan har skett på E6 vid nya Resecentrum i Kungälv.

– Vi fick in ett larm om att en biltransport ska ha tappat en bil och lastbilen har kört in i brokonstruktionen, säger Janne Severinsson, larm-och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Både polis och räddningstjänsten var på plats

All trafik var inledningsvis avstängd i norrgående riktning under räddningsarbetet. Det ska inte vara några andra inblandade i olyckan.

Vid klockan 12 hade räddningstjänsten lämnat platsen. Trafiken rullade i en fil fram till klockan 14.30 Trafikverket var på plats och inspekterar bron för att se skadeläget på den. Även Kungälvs kommun var på plats för att besiktiga bron under eftermiddagen.

ANNONS

Vid 14.30 var allt klart och trafiken kunde köra som vanligt igen på platsen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS