Lastbil, bil och mc i krock på riksväg 44

En motorcykel, personbil och en lastbil var inblandade i en krock på riksväg 44 i Uddevalla under onsdagen. Mc-föraren blev allvarligt skadad i samband med olyckan.

ANNONS
|

Vid 13-tiden på onsdagen fick SOS Alarm larm om en trafikolycka på riksväg 44 i Uddevalla där en motorcykel, personbil och lastbil hade kolliderat.

– Det rör sig om en påkörning bakifrån, berättade Jessica Avenius på SOS Alarm.

Räddningstjänsten var på plats i över en timme och först vid 14-tiden kunde trafiken helt släppas på igen.

Två ambulanser larmades till platsen och mc-föraren, som hade fastnat under lastbilen, fick föras till sjukhus. Skadeläget var allvarligt, men stabilt meddelade NU-sjukvården under onsdagseftermiddagen.

Enligt polisen ska mc-föraren vinglat till under sin färd och därefter blivit påkörd av en lastbil. Nu utreder polisen om brott kan ha begåtts i samband med händelsen.

ANNONS

– Det är i nuläget oklart vem som gjort vad, varför han vinglat till vet vi inte, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS