Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Lättklädd man hittad vid bäck

Polisen larmades om att en man i boxershorts hade synts till vid ett motionsspår i Mölndal. Inringaren visste inte om personen var vid liv. Efter sökningar har polisen hittat en lättklädd man vid liv i närheten av en bäck i området.

ANNONS
|

Larmet kom in vid 15:11 på onsdagseftermiddagen.

– Det jag vet är att man har sett en man i skogen med bara boxershorts på dig. Vi är på plats, men vi har inte sett någon lättklädd man än så länge. Vi får se vad detta handlar om, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region väst.

En stund senare meddelade polisen att man hittat en lättklädd man, vid liv, i området.

– Han var nedkyld och hade något skrapsår, men han var inte livlös. Han verkade lite förvirrad och vi har tagit hand om personen i fråga, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Det är fortfarande oklart exakt vad som har hänt mannen, men han hittades intill en bäck.

– Vi vet inte vad han hade där att göra, men det finns inga misstankar om brott.

Mannen kommer köras till sjukhus för kontroll.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS