Kvinna knivrånad i Kungälv

Under tisdagskvällen blev en kvinna rånad i Kungälv. En man ska ha hotat henne med kniv och tagit hennes väska med plånbok och smycken.

ANNONS
|

Strax innan nio på tisdagskvällen skedde ett rån i närheten av Fars Hatt i Kungälv. En kvinna i 25-årsåldern uppger för polisen att en man hotat henne med kniv.

– Han tog hennes svarta väska, där hon alltså hade plånbok och smycken, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Mannen lämnade sedan platsen till fots, och kvinnan larmade polisen. Kvinnan skadades inte fysiskt under rånet, men upplevde det hela som mycket skrämmande.

– Hon är väldigt skärrad efter händelsen, säger Peter Adlersson.

Polisen sökte i området efter mannen, och kallade bland annat in en hundpatrull för att assistera i letandet. Dock sökte polisen utan resultat.

ANNONS

– Sökandet har nu avslutats och så övergår det hela till ett utredningsärende, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst vid 23.30-tiden på kvällen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS