Krockade med stolpe - person dog av skadorna

En person fördes till sjukhus allvarligt skadad efter en trafikolycka i Kinna. – Han ska ha kört in i en stolpe och har nu åkt till sjukhus med ambulans, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst. Senare under dagen dog personen av skadorna.

ANNONS
|

Strax efter klockan 5 på söndagsmorgonen kom ett larm om att en bilolycka ägt rum i centrala Kinna. När polisen kom till platsen visade det sig att en bil hade kört in i en stolpe. Enligt polisen ska det vara en person som skadats i olyckan.

– Det är en person som är förd till sjukhus. Det ska röra sig om allvarliga - eventuellt livshotande skador, säger polisen.

Ambulans har lämnat platsen med den skadade personen men polisen befinner sig fortfarande på den gata i Kinna där trafikolyckan ägde rum.

Enligt polisen ska det bara ha varit en bil inblandad i olyckan och det ska ännu vara okänt vad det var som gjorde att bilföraren tappade kontrollen över bilen och körde in i stolpen.

ANNONS

Hur bilolyckan påverkar trafiken i Kinna är oklart, men eftersom polisen fortfarande är på platsen kan det förväntas vara vissa svårigheter att ta sig fram på en aktuella gatan i Kinna.

Enligt Aftonbladet ska personen senare under dagen ha dött av skadorna.

ANNONS