Kraftig brand i Lilla Edet

En avliden person hittades under måndagen efter en villabrand i Lilla Edet.

ANNONS
LocationLilla Edet||

Under den sena söndagskvällen och under natten mot måndagen pågick ett stort räddningsarbete efter att en villa utanför centrala Lilla Edet börjat brinna.

Brandförloppet var hastigt och villan brann under natten ner helt till grunden.

Vid 06-tiden på morgonen höll räddningstjänsten på att avsluta eftersläckningsarbetet.

– Vi rubricerar det här som en mordbrand, men vi vet inte varför det har börjat brinna. Det kommer nog ta flera timmar innan våra tekniker kan påbörja en teknisk undersökning på grund av värmen, berättade Morten Gunneng, vakthavanade befäl vid polisen tidigt på måndagsmorgonen.

Gunneng berättade samtidigt att det då fortfarande var oklart om någon person hade kommit till skada.

ANNONS

– Vi utesluter inte att det kan ha varit någon person kvar i villan när det började brinna. Vi har inga direkta indikationer på att det är så, men vi kan inte heller utesluta det, berättade han.

Vid 14-tiden på måndagen meddelade polisen att en avliden person har anträffats i brandresterna.

Personen är ännu inte identifierad, men anhöriga till personen som polisen befarar att det kan handla om har underrättats om de faktiska omständigheterna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS