Kraftig brand i garage

Det började brinna kraftigt i ett större garage i Håkantorp utanför Falköping under lördagsmorgonen. Räddningstjänsten spärrade av området då det fanns flera gasflaskor i byggnaden.
– Vi släcker på håll i skydd av annan en byggnad, säger Henrik Carlsson, inre befäl.

ANNONS
|

Det var vid 06-tiden under lördagsmorgonen som räddningstjänsten larmades till en fullt utvecklad brand i en större garagebyggnad i Håkantorp norr om Falköping.

Två styrkor, totalt åtta brandmän, arbetade med att få branden under kontroll.

– Det finns gasflaskor i byggnaden, så vi har spärrat av området och släcker på håll i skydd av annan en byggnad, säger Henrik Carlsson, inre befäl vid räddningstjänsten samhällsskydd mellersta Skaraborg.

Ett större område kring byggnaden har spärrats av till följd av explosionsrisken.

– Vi har även spärrat av vägen som går förbi byggnaden, så att det inte ska gå någon trafik förbi där, säger Henrik Carlsson.

ANNONS

Ingen person ska ha skadats i samband med branden. Det är fortfarande oklart hur den startat.

– Vi har ingen uppfattning om det i nuläget, säger Henrik Carlsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS