Inbrott i Götene – två personer gripna

Under onsdagen skickades polis till Västergatan i Götene för att utreda ett inbrott. Två män anträffades sedan i ett garage.
– De misstänkta spårades med hundar till ett garage i området och är nu gripna, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen.

ANNONS
LocationGötene||

Vid 05.47 larmades polisen till Västergatan i Götene för ett inbrott i en källare. Två personer sågs sedan lämna platsen till fots.

– När polisen anlände började de spåra med hund från brottsplatsen och de ledde till det garage som de misstänkta sedan greps i.

Ett beslut om husrannsakan fattades och de två männen anträffades. De är nu misstänkta för stöld och olaga intrång.

– Nu gör vi en husrannsakan och ser om vi kan hitta något, vi vet inte om de eventuellt har fått med sig något, säger Göransson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS