Fullt utvecklad villabrand i Borås

En brand har brutit ut i en villa i Rydboholm i Borås kommun. Enligt räddningstjänsten går byggnaden inte att rädda. En ambulans på väg till olycksplatsen har också varit involverad i en trafikolycka.
– Det ser inte så bra ut, säger Tommy Lieback, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningsförbund.

ANNONS
|

Larmet kom in vid 13:30 och när räddningstjänsten kom fram till villan i Borås brann den med öppna lågor.

– Jag kollar på drönarbilder över situationen. Vi har inga synliga lågor längre, men det ser inte så bra ut, säger Tommy Lieback strax innan klockan 15.

Enheter från två brandstationer är på plats och även polis och ambulans har kallats till platsen. Men det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med branden.

Enligt polisen så har en ambulans som var på väg till olycksplatsen krockat med en personbil på vägen dit. Olyckan ägde rum på länsväg 1610 men även där finns inga uppgifter om personskador.

ANNONS

Räddningstjänsten kommer att vara kvar vid villan under fredagen.

– I någon form kommer vi att vara kvar på platsen i många timmar, säger Tommy Lieback.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS