Flera personer till sjukhus efter trafikolycka

Strax innan klockan 14 på fredagseftermiddagen inträffade en sidokollision mellan två personbilar. Flera personer ska ha åkt med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

På väg 41 norr om Varberg krockade två personbilar, där totalt fem personer var involverade. Två av personerna ska ha suttit kvar i fordonen. Räddningstjänst, polis och fem ambulanser ryckte ut till platsen.

– Det var helt stopp i trafiken i båda riktningar. Men fyra av ambulanserna har rapporterat in att de åkt i väg med personer, säger Ola Nilsson, teamleader på SOS Alarm.

Vid 14.47 meddelade räddningstjänsten att alla personer var ute ur bilarna.

– Då skulle man även öppna upp ett körfält inom kort, men de är kvar på platsen, säger Ola Nilsson.

Johan Wallin, inre befäl på räddningstjänsten i Halmstad, berättar att det är tre personer som förts till sjukhus. Enligt polisen ska skadorna vara lindriga.

ANNONS

– Vi är mer eller mindre klara här, men vi inväntar bärgare. Trafiken rullar på delvis, men om det är helt öppet kan jag inte svara på, sade han strax innan 16-tiden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS