Förskola utsatt för attack med avföring

När personalen på förskolan kom till jobbet på måndag möttes de av en otrevlig syn. Någon hade under helgen kletat avföring på både fönster och dörrhandtag på förskolan
– Det känns ju ledsamt att sådant här händer, säger förskolechefen Eva Hansson.

ANNONS

Bruna, stinkande ränder på dörrar och fönster. Det möttes personalen av när de kom till Hunnebostrands förskola vid lunchtid på måndagen. Alla fönster som vetter mot innergården och även vissa dörrhandtag hade blivit nedkletade med avföring.

– Det var studiedag i dag så som tur var hade vi inga barn här och vi kom inte till lokalerna fören vid lunchtid. Det hade inte varit kul för de barn och föräldrar som kommer hit tidigt på morgonen när det fortfarande är mörkt ute och som då hade satt händerna i detta, säger Eva Hansson.

Eva Hansson berättar att kommunen kommer att polisanmäla händelsen.

ANNONS

– Det känns tråkigt att det händer. Ibland kan vi se att det har varit folk här på helgen men vi har aldrig varit med om något sådant här innan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS