Förare överfallen i bussen vid resecentrum i Borås

På fredagskvällen larmades polisen om ett överfall i en buss vid centralstationen i Borås. Busschauffören fick flera slag i ansiktet och två personer är gripna misstänkta för våld mot tjänsteman.

ANNONS
|

Polisen fick under fredagskvällen in ett larm om ett överfall i en buss vid resecentrum som ligger i anslutning till centralstationen i centrala Borås.

Väl på plats visade det sig att föraren hade blivit attackerad och slagen i ansiktet av två gärningsmän, uppger polisen i region Väst på sin hemsida.

Ambulans inkallades för att kontrollera busschaufförens skadeläge.

De misstänkta gärningsmännen fanns inte kvar på platsen när polisen anlände men kunde gripas i området. Båda är nu misstänkta för våld mot tjänsteman.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS