En person till sjukhus efter olycka på E45

Sent på onsdagskvällen blev en man påkörd på E45, söder om Trollhättan. Han fick föras med ambulans till sjukhus och vägen stängdes under arbetets gång av i norrgående riktning, vilket resulterade i bilköer.

ANNONS
|

Klockan 22.18 på onsdagskvällen larmades ambulans, polis och räddningstjänst till en trafikolycka på E45 i höjd med Sjuntorp, söder om Trollhättan.

– Det är en bil som fått stopp. När de var ute ur bilen blev en man påkörd, säger Tony Karlsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänst.

Räddningstjänsten spärrade först av vägen helt i norrgående riktning.

– Så det är väldigt många bilar som står i kö, säger Tony Karlsson.

Skadad i höften

Två ambulanser och en ambulanshelikopter larmades till olycksplatsen och både mannen och hans kvinnliga passagerare fördes med ambulans till sjukhuset. Han klagade över smärtor i höften, dessutom hade han slagit i huvudet i samband med olyckan. Kvinnan var chockad, men inte skadad i övrigt.

ANNONS

Räddningstjänst meddelade strax innan midnatt att de tillsammans med ambulanspersonal lämnat platsen. Då hade också ett av körfälten öppnats upp.

Bilföraren i den andra bilen, en man i 30-årsåldern, misstänks nu för vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS