E6 avstängd – tre fordon i krock

Tre fordon kolliderade på måndagen på E6 i höjd med Väröbacka – samtliga behövde bärgas från platsen. Vägen har stängts av i norrgående riktning under räddningsarbetet.

ANNONS
|

Olyckan inträffade runt 10.35 på måndagen på E6 i höjd med Väröbacka, mellan Kungsbacka och Varberg.

– Det är en kollision mellan två fordon, säger Peter Stened, inre befäl på räddningstjänsten, efter att larmet kommit in.

Efter att ha kommit till platsen uppdaterade polisen med att tre fordon var inblandade. Samtliga behövde bärgas från platsen.

– Vi har stängt av vägen i norrgående riktning, säger Peter Stened.

Fyra män fördes till sjukhus för kontroll efter olyckan, enligt polisen.

Vägen avstängd

Räddningstjänsten kom ut med fem enheter till platsen. Polisen fanns också kvar med patruller vid 12.45 på måndagen.

– Det pågår fortfarande arbete, de är inte klara. Det är bärgning som pågår, och man leder av trafiken från E6 där det är köer, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson.

ANNONS

Vid 13-tiden kunde vägen öppnas för trafik igen.

Misstänks för vållande

En av förarna, en man, misstänks för vållande till kroppsskada efter olyckan.

– Det är efter uppgifter som framkommit på platsen, men jag har inget mer om omständigheterna kring olyckan just nu, säger Anna Göransson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS