E6:an stängdes av efter olycka

En singelolycka inträffade under lördagsmorgonen på E6 i höjd med Mölndal. En bil misstänks ha fått vattenplaning och kört in i vägräcket. Ingen person ska ha kommit till skada i olyckan, men under saneringsarbetet behövde vägen stängas av i södergående riktning.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in till SOS Alarm klockan 8.10 på lördagsmorgonen.

En personbil ska då ha kört in i vägräcket på E6:an i höjd med Sandsjöbacka, Mölndal.

– Det rör sig om en lättare olycka. Inringaren förmodade att det rörde sig om en vattenplaning och att bilen gått in i räcket. När vi anländer till platsen är alla ute ur bilen, säger Anders Tärnevi, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg vid klockan 8.20.

I samband med olyckan stängdes E6:an av i södergående riktning.

– Vi kommer att spärra av en liten stund för att städa upp. Prognosen är 20 minuter, men det kommer nog att gå fortare, säger Anders Tärnevi.

ANNONS

Strax efter halv nio var vägen åter öppen för trafik.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS