Bilist körde mot trafiken på E6

En bilist körde mot trafiken på E6 norr om Kungälv tidigt under fredagsmorgonen. All trafik stoppades för att undvika att en olycka inträffade och polisen lyckades få stopp på fordonet vid Jordfallsbron.
– Det var en äldre man som satt bakom ratten, säger Magnus Nordqvist vid polisen.

ANNONS
|

Det var vid 04.45 under fredagsmorgonen som polisen larmades efter att en bilist setts köra i motsatt riktning på E6 norr om Kungälv.

– Det var en bil som körde söderut, fast i norrgående riktning, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Polisen stoppade trafiken i höjd med Angeredsbron för att förhindra att bilisten skulle krocka med något annat fordon på vägen.

Vid Jordfallsbron lyckades polisen få stopp på den aktuella bilen. Det visade sig vara en äldre man som satt bakom ratten.

– Det verkar finnas någon sjukdomsbild inblandad, vi är glada över att han inte kolliderade, säger Magnus Nordqvist.

ANNONS

Mannen har omhändertagits av polis och förts till sjukhus. Han är i nuläget inte misstänkt för något brott.

– Är det så att han är sjuk så är det inte brottsrubriceringen vi fokuserar på, säger Magnus Nordqvist.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS