Bil prejad på E20 – två personer misshandlade och förda till sjukhus

Två personer i en bil på E20 prejades till vägkanten av en annan bil. Därefter blev båda misshandlade av flera personer från den andra bilen. Båda fick föras till sjukhus av ambulans för vård, rapporterar P4 Skaraborg.

ANNONS
|

På söndagen blev två personer misshandlade efter en trafiksituation på E20 utanför Mariestad. En bil ska ha blivit prejad in till kanten av ett annat fordon av en okänd anledning, rapporterar P4 Skaraborg.

I bilen som tvingats stanna, fanns en man och en kvinna som båda misshandlades av flera personer. Båda fick föras till sjukhus efter misshandeln.

Skadorna var så pass allvarliga att de båda fick föras till sjukhus med ambulans. Polisen uppger att det är en man i 55-årsåldern och hans dotter som blivit prejade och misshandlade.

– Vad jag vet ska de inte vara allvarligt skadade, men det finns uppgifter om smärta i huvudet, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl hos polisen.

ANNONS

Fyra misstänkta gärningsmän förhörda

På platsen lyckades polisen anträffa de misstänkta gärningsmännen, tre män i 60-årsåldern och en man i 40-årsåldern.

– De är anträffade, identifierade och förhörda på platsen men inte frihetsberövade, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl Polisen Väst.

Männen misstänks nu för misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS