Bil har voltat på E6 vid Frillesås

En personbil har kört ner i ett dike vid Frillesås. Två personen ska ha färdats i bilen och det är oklart om de fortfarande är fast.
– Någon ska ha blött och någon har smärta. Om de behöver åka med ambulans vet vi inte än, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Larmet kom in via SOS Alarm klockan 11:37. Polis var på plats några minuter senare.

– Räddningstjänst och ambulans är också på plats, säger Peter Adlersson.

Skadeläget är för stunden oklart för de två personer som färdades i bilen. Fordonet ska ha kört av vägen och voltat ner i ett dike.

– Någon ska ha blött och någon har smärta. Om de behöver åka med ambulans vet vi inte än, säger Peter Adlersson.

Räddningstjänsten Storgöteborg bekräftar uppgifterna.

– Vi får in det som ett larm om en singelolycka i norrgående färdriktning. En bil som gått av vägen och ligger på sidan i diket. De två personerna är ur bilen när vi kommer fram, säger en larm- och ledningsoperatör.

ANNONS

Vid 12:30 meddelar polisen att personerna förts till sjukhus med ambulans samt att bilen behövs bärgas.

Strax innan klockan 14 har polis och räddningstjänst också lämnat platsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS