Bil har kört in i husvägg

En personbil körde under onsdagskvällen in i en husvägg till ett flerfamiljshus i Lilla Edet. Vittnen ska efter olyckan ha sett ha sett personer som färdats springa från platsen efter händelsen.

ANNONS
|

Larmet om händelsen ringdes in till SOS vid 21.20 under onsdagskvällen.

Vid 22-tiden arbetade polisen fortfarande vid platsen dit även räddningstjänst och ambulans larmades ut.

– Vi vet ännu inte allt kring vad som hänt. Initialt finns det inga rapporter om personskador. Enligt uppgiftslämnare så ska personerna som åkte i bilen ha sprungit från platsen. Det kan ju tyda på att det skulle kunna röra sig om en smitningsolycka, men folk kan bli chockade, så i nuläget kan jag inte uttala mig mer om det, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Polisen fick till slut tag på föraren och rubricerar nu händelsen som vårdslöshet i trafik och misstanke om olovlig körning.

ANNONS

– Vi har en misstänkt i ärendet, en minderårig kvinna som ska ha framfört fordonet, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS