Polis misstänkt för dödsskjutningar

Gärningsmannen öppnade eld vid två köpcenter utanför Washington, DC. Två personer uppges att dött av sina skador och ytterligare två har skadats. En misstänkt är nu gripen.

ANNONS
|

Under fredagsmorgonen sköts en kvinna samt en man ihjäl och två personer skadades vid två skjutningar i Maryland, USA. Den enaskottlossningen skeddevid köpcentrumet Westfield Montgomery Malli och med någon form av konfrontation, skriver Fox News. Först ska enperson blivitskjuten och när två personer sedan kom till dennes undsättning ska även de ha skjutits.

Drygt en halvtimme senare sköts en kvinna till döds vid ytterligare ett shoppingcentrum. Den här gången var det Aspen Hill Shopping Center i staden Silver Spring som drabbades.

Lokal polis utreder om den misstänkte gärningsmannen är samma person som sedan i går varit efterlyst för mordet på sin fru. Mannen som misstänks är polisman och antas vara beväpnad.

ANNONS

Vid 21-tiden svensktidmeddelade den lokala polisen i Montgomery att en man gripits misstänkt för brottet. Myndigheterna undersöker om det är samma man som är misstänkt för att på torsdagskvällen ha skjutit ihjäl sin ex-fru utanför Maryland school. Mannen är en 62-årigpolisoch har varitefterlyst sedan torsdagen för att ha dödat ex-frun.Det rapporterar Washington Post.

ANNONS