Huset på Upper East Side i New York är nu till salu för ungefär 840 miljoner svenska kronor.
Huset på Upper East Side i New York är nu till salu för ungefär 840 miljoner svenska kronor. Bild: Bebeto Matthews

Jeffrey Epsteins hus i New York och Florida till salu

En unik möjlighet att äga det största enfamiljshuset i New York City. Så beskrivs sexbrottsanklagade Jeffrey Epsteins hus i New York som nu är till salu.

ANNONS
|

Två av de hus där Jeffrey Epstein anklagats för att utnyttja unga kvinnor sexuellt är nu till salu, rapporterar CNN. Det rör det sig om ett hus i New York och en villa i Palm Beach i Florida.

New York-huset beskrivs i annonsen som det största enfamiljshuset i New York City. I huset, som har en yta på strax över 2 600 kvadratmeter, kan man hitta tio sovrum och hela 15 badrum. Prislappen ligger på 88 miljoner dollar, ungefär 840 miljoner svenska kronor.

LÄS MER:Mäktiga män fruktar svaren från Epsteins partner

När det kommer till huset i Florida är boytan här något mindre, cirka 1 300 kvadratmeter, och prislappen lika så. Huset ligger ute för 21,9 miljoner dollar, det vill säga strax under 210 miljoner svenska kronor.

ANNONS
I augusti 2019 hittades Jeffrey Epstein död i sin cell i häktet efter att ha begått självmord.
I augusti 2019 hittades Jeffrey Epstein död i sin cell i häktet efter att ha begått självmord. Bild: New York State Sex Offender Registry

Jeffrey Epstein tog sitt liv och hittades död i häktet 2019, efter att ha gripits för sexhandel med minderåriga. Han hotades av 30 års fängelse.

Även Epsteins tidigare partner, Ghislaine Maxwell, har anklagats för att vara inblandad i brotten. Enligt anklagelserna ska hon ha lockat unga flickor till Jeffrey Epstein.

LÄS MER:Hårt straff hotar Epsteins tidigare partner

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS