Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi vinkar till pressfotografer inför ett möte med landets nuvarande premiärminister Mario Draghi i februari i år. Arkivbild.
Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi vinkar till pressfotografer inför ett möte med landets nuvarande premiärminister Mario Draghi i februari i år. Arkivbild. Bild: Alessandra Tarantino/AP/TT

Berlusconi inlagd på sjukhus ännu en gång

ANNONS

Italiens tidigare premiärminister Silvio Berlusconi har lagts in på San Rafaele-sjukhuset i Milano, uppger en källa inom Berlusconis parti Heja Italien (Forza Italia). Sjukhusinläggningen är Berlusconis andra på två veckor.

Berlusconi ska ha uppsökt sjukhuset för en rutinkontroll under tisdagen varvid läkare beslöt att lägga in honom för uppföljande tester.

Sjukhusinläggningen sker parallellt med fortsatta utredningar om de "bunga bunga"-fester som den dåvarande premiärministern ska ha deltagit i. Framförallt har fokus legat på Berlusconis samröre med den då minderåriga flickan Karima El-Mahroug, i medierna kallad "Ruby Hjärtekrossaren".

Den excentriske 84-åringen, miljardären och mediemogulen Berlusconi har under de senaste åren brottats med sviktande hälsa. Under en vistelse i Monaco i början av året lades han in för hjärtproblem och i september i fjol vårdades han under elva dagars tid på sjukhus för covid-19.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS