Den irländska regeringen var tvungen att begränsa hur man rörde sig i väntan på resultatet av hälsominister Stephen Donnellys test för covid-19. testet visade sig vara negativt. På bilden premiärminister Micheál Martin i juli i år. Arkivbild.
Den irländska regeringen var tvungen att begränsa hur man rörde sig i väntan på resultatet av hälsominister Stephen Donnellys test för covid-19. testet visade sig vara negativt. På bilden premiärminister Micheál Martin i juli i år. Arkivbild. Bild: Stephanie Lecocq/AP/TT

Irländsk hälsominister inte smittad

ANNONS

Irlands hälsominister Stephen Donnelly är inte smittad av covid-19, rapporterar publlic service-bolaget RTE.

Donnelly säger att han tidigare under tisdagen kände sig sjuk och tog ett test som visade sig vara negativt.

I väntan på testresultatet var regeringens medlemmar tvungna att begränsa sin rörelsefrihet..

När det blev känt att Donnelly blivit sjuk bröt parlamentet sin sammankomst på eftermiddagen men det skulle återsamlas på kvällen, enligt premiärminister Micheál Martin.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS