Söndagskvällen blev en aning stökig för poliserna runt om i Norge. Arkivbild: Jil Yngland / NTB.
Söndagskvällen blev en aning stökig för poliserna runt om i Norge. Arkivbild: Jil Yngland / NTB.

Flera incidenter under halloween i Norge

Söndagskvällen var en aning hektisk för poliserna runt om i Norge. Flera distrikt larmade om olika händelser under halloween-kvällen. En person ska bland annat ha blivit våldsam efter att en pojke tog en godisbit för mycket.

ANNONS
LocationNorge||

På söndagen firade flera invånare runt om i Norge halloween på olika sätt. Men under kvällen hade det inkommit ett par larm till polisen, något som VG rapporterat om.

En man i 30-årsåldern ska bland annat ha delat ut patroner och tomhylsor till flera barn i Tromsø, bekräftade polisen till tidningen VG.

– Vi är kontakt med mannen nu och ser till att utdelningen upphör, sade polisen efter händelsen.

Efter händelsen sökte polisen igenom mannens bostad efter mer ammunition och omhändertog patronerna och hylsorna som barnen fått.

Tog en godis för mycket

I Bergen ska en annan man blivit våldsam efter att en pojke tog en extra godisbit.

ANNONS

– De fick nog bara ta två godisar var, men en av dem tog tre. Boende, som ska ha tagit tag i pojkens hår och slängt honom i marken, gillade det inte, sade insatsledare Knut Dahl-Michelsen vid Västra polisdistriktet till tidningen Bergensavisen.

Enligt polisen ska pojkarna själva ha larmat och ska ha varit chockade efter händelsen.

Utöver dessa händelser ska unga personer ha kastat ägg och avfyrat fyrverkerier mot ett köpcentrum, kastat ägg mot personer och bilar, kastat stenar på kvinnor, samt sparkat in dörrar på bostäder.

En person ska också ha setts springa runt med en kniv och en man ska ha misshandlat tre unga personer.

ANNONS