Två gripna efter rån och misshandel på Heden

Fyra personer ska under natten till söndagen ha blivit rånade av två misstänkta gärningsmän på Heden i centrala Göteborg. En av dem ska ha blivit huggen i huvudet med en kniv, men ska inte fått några större skador.

ANNONS
|

Larmet kom till polisen strax efter klockan 03.00 natten mot söndagen. Fyra personer ska enligt polisen ha blivit rånade av två gärningsmän. Personerna ska ha kommit över saker av värde men kunde senare gripas.

– Det är oklart vad som egentligen hänt men vi har två gripna misstänkta för brottet, berättar Per Sahlgren, vakthavande befäl på polisen.

Personen som ska ha blivit huggen i huvudet med en kniv ska inte ha fått några större skador och behövde inte föras till sjukhus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS