Två barn och tre vuxna till sjukhus efter olycka

Tre fordon har varit inblandade i en kollision på länsväg 154, strax söder om Ullared. Flera personer fördes med ambulans från platsen, bland annat två barn.

ANNONS
|

Strax innan 17 på söndagen inkom ett larm om flera fordon som var inblandade i en olycka på länsväg 154 mellan Ullared och Falkenberg.

– Räddningstjänsten är på plats. Det är två bilar som ligger i diket och en som ligger på taket, sa Hans Lippens, presstalesman hos polisen i väst.

Olyckan inträffade en halvmil söder om Ullared. Flera personer har förts till sjukhus och övrig trafik kommer inte fram vid olycksplatsen i nuläget.

– Vägen helt avstängd, sade Hans Lippens i ett inledande skede.

Två barn bland de skadade

Strax innan 18 stod klart hur många som förts till sjukhus.

– Den sista ambulansen lastades nu vid 17.47. Totalt fem personer har förts till sjukhus, sa Ola Nilsson på SOS Alarm.

ANNONS

– Av dessa är tre vuxna och två barn.

Skadeläget på de drabbade är oklart.

Räddningstjänsten lämnade platsen strax efter 18. Enligt Hans Llippens, presstalesman hos polisen, ska det åter vara möjligt att ta sig fram på vägen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS