Långa köer i samband med en olycka på E6. En tidigare olycka på samma sträcka skapade också resköer vilket gjort att många nu står i nya köer.
Långa köer i samband med en olycka på E6. En tidigare olycka på samma sträcka skapade också resköer vilket gjort att många nu står i nya köer. Bild: Läsarbild

Två bilar i olycka på E6 utanför Kode

Två personbilar är inblandade i en olycka på E6 i norrgående riktning mellan Rollsbo och Kode. Vägen stängdes av i samband med olyckan och kilometerlånga köer uppstod på platsen.

ANNONS
|

Strax innan klockan 12 kom larmet om en ny trafikolycka på E6, två personbilar är iblandade, och skadeläget är oklart.

– Vi hade en bussolycka tidigare lite längre söderut på samma sträcka, och nu har två bilar gått ihop i höjd med Kareby. Vi har precis kommit fram till platsen säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Enligt vittnen på platsen är vägen helt avstängd och kilometerlånga köer uppstod i samband med olyckan.

Vid halv ett-tiden berättar räddningstjänsten att trafiken börjar flyta på igen och att de lämnat platsen.

– Det var två personbilar som stod i vänsterfilen så det var helt avstängt första 20 minutrarna, men nu ska vägen vara öppen igen. Det verkar inte ha handlat om någon kraftig kollision, säger Jocke Hallin, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

ANNONS

Enligt polisen medförde inte olyckan några personskador.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS