Trafiken påverkades när man kastade sig ur bil

Buss och förbipasserande trafik stannade upp när en man föll eller kastade sig ur en bil på Lilla Kongahällavägen i Rödbo på söndagen. Polis och ambulans larmades till platsen.

ANNONS
LocationKungälv||

Vid 13.24 larmades polisen om en situation på Lilla Kongahällavägen i Rödbo där en man som färdades i bil föll eller kastade sig ur bilen. En buss och flera förbipasserande stannade till vid händelsen.

– Det påverkade ganska många som var på platsen. Det var lite extraordinärt eftersom han föll eller hoppade ur, så det var flera som involverade sig, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Även ambulans larmades till platsen men inga trafikolyckor ska ha skett i samband med händelsen.

Enligt polisens vittnesuppgifter ska bilen ha vinglat kraftigt och sen kört in i bussfältet och stannat varpå mannen flugit ur. Exakt vad som ligger bakom händelsen är oklart.

ANNONS

– Det kan mycket väl vara så att han drabbats av sjukdomsfall, det är möjligt. Men han är samtidigt misstänkt för att ha varit rattfull, säger Stefan Gustafsson.

Mannen, som är i trettioårsåldern, har förts till sjukhus för kontroll och polisen har följt med för att kunna göra provtagning.

Det är i nuläget osäkert om mannen färdades ensam i bilen eller inte.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS