Ytterligare en person utsattes för mordförsök när Einár mördades

Polisen misstänker att ytterligare en person utsattes för mordförsök när artisten Einár sköts till döds i södra Stockholm för två veckor sedan. Personen har idag tilldelats ett målsägarbiträde och rubriceringen är mordförsök, rapporterar Ekot.

ANNONS
|

Enligt polisens utredning utsattes ytterligare en person för ett brott när rappartisten Nils Grönberg, känd som Einár, mördades i Hammarby sjöstad i Stockholm.

– Den personen var på brottsplatsen när skottlossningen pågick, säger åklagare Marina Chirakova till Ekot.

Åklagaren bedömer att den här personen utsattes för ett mordförsök. Idag tilldelades den personen ett juridiskt biträde, uppger Ekot.

19-årige Einár mördades på nära håll med mer än ett skott och två personer sågs fly platsen.

Enligt åklagare Marina Chirakova finns ett antal personer som man bedömer som intressanta i fallet men hon kommenterar inte om det finns någon misstänkt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS