En man i 20-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus efter ett större bråk i Sölvesborg. Arkivbild.
En man i 20-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus efter ett större bråk i Sölvesborg. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Två till sjukhus efter storbråk i Sölvesborg

ANNONS

En kvinna och en man, båda i 20-årsåldern, har förts med ambulans till sjukhus efter ett bråk med flera inblandade i Sölvesborg. Det är inte känt hur illa skadade de är.

Larmet kom strax före klockan 19 på lördagen.

– Det verkar vara två grupperingar som har bråkat med varandra. Det finns uppgifter om tillhyggen, men inga skjutvapen, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Polisen har inlett en förundersökning om misshandel och är på plats med flera patruller.

– Dels för att fånga upp vittnesuppgifter och dels för att reda ut omständigheterna. Det är fortfarande oklart exakt var det har börjat, hur många som är inblandade och hur många som är skadade, säger Evelina Olsson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS