Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

OBS Arkivbild. Två personer hittades döda i en lägenhet i Alby söder om Stockholm, under fredagsmorgonen. Polis har inlett en förundersökning om mord, alternativt dråp. Foto: TT/Cluadio Brescaini.

Två hittades döda i lägenhet i Alby

Två personer hittades döda i en lägenhet i Stockholmsförorten Alby, på fredagsmorgonen. Polisen är i nuläget förtegen om vad som hänt men har inlett en förundersökning om mord, alternativt dråp, enligt Expressen.

Två personer har hittats döda i en lägenhet i Alby, skriver Expressen.

Dödsfallen är inledningsvis rubricerade som mord eller dråp, enligt Eva Nilsson, pressinformatör vid polisens ledningscentral. Polisens tekniker har utrett händelsen under dagen.

– Tekniska undersökningen kommer att utsäga vad rubriceringen kommer att bli i slutänden, säger Eva Nilsson till tidningen.

Larmet kom strax efter sju i morse. Den tekniska undersökningen har pågått fram till 15-tiden. 

Polis uppger i nuläget inte om det finns någon misstänkt gärningsman, eller motiv. Eva Nilsson vill inte heller kommentera de dödas ålder eller kön.

– Vi är inte speciellt förtegna utan i de här ärendena där man inte kan säga exakt vad som hänt, då börjar vi med att inleda på mord eller dråp för att sedan kanske rubricera om det. Det är gängse gång, inget konstigt alls, säger Eva Nilsson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.