En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter ett större bråk i Klippan. Arkivbild.
En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter ett större bråk i Klippan. Arkivbild. Bild: Nils Petter Nilsson/TT

Två anhållna för mordförsök efter storbråk

ANNONS

Ett 20-tal personer drabbade samman utomhus i centrala Klippan strax efter tolvslaget på nyårsnatten. I samband med det fick en man i 20-årsåldern föras i ambulans till sjukhus med stick- eller skärskador.

Brottet utreds som försök till mord och polisen kunde under natten gripa två misstänkta personer, som sedan anhölls. Området kommer att undersökas av polisens tekniker.

Enligt Region Skåne är mannen allvarligt, men inte livshotande, skadad.

– Nu jobbar man främst med förhör och även kartläggning av vad som har hänt, säger Sara Andersson, presstalesperson vid polisen i region Syd under fredagsförmiddagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS