Två flerfamiljshus i Trelleborg har utsatts för skottlossning. Arkivbild.
Två flerfamiljshus i Trelleborg har utsatts för skottlossning. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Två gripna efter lägenhetsskott i Trelleborg

ANNONS

Vid två olika skottlossningar under natten har flerfamiljshus i Trelleborg blivit beskjutna. Två män i 25-årsåldern har gripits.

Tre lägenheter har blivit träffade, men trots att det funnits människor i åtminstone två av dem har ingen kommit till skada, skriver polisen på sin hemsida. Skjutningarna utreds som misstänkta mordförsök.

Den första skottlossningen mot ett flerfamiljshus skedde strax före klockan ett på natten och där träffades två lägenheter. Bara cirka en kvart senare besköts ett annat flerfamiljshus.

Polisen misstänker ett samband mellan skjutningarna och skriver på sin hemsida att eventuell hotbild mot dem som bor i lägenheterna kommer att utredas. Båda platserna har spärrats av och kommer att undersökas av polisens tekniker.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS