Trend: Fler söker dejt som inte dricker

ANNONS
|

Enligt dejtingsajten ska killar och tjejer, män och kvinnor, som inte dricker någon alkohol överhuvudtaget nu vara mer eftertraktade än tidigare. Och de ska också vara så måna om sin hälsa att de tränar minst tre-fyra gånger i veckan. I alla fall om de ska kvala in som "drömkvinnan" och drömmannen" som match.com ska ha vaskat fram genom att analysera data från sina svenska medlemmar.

Robin Goncalves, pressansvarig på dejtingsajten tror så här i ett pressmeddelande:

- Ett tungt (tränings-)pass kan vara ett bättre och mer personligt sätt att lära känna sin dejt än att gå på en uppklädd, prålig middag. Att istället svettas på gymmet eller prova på en helt ny sport tillsammans kan få dejten att kännas mer kravlös och göra att man får uppleva varandras styrkor och svagheter på ett annat sätt.

ANNONS

Och så ska singlarnas syn på tatueringar ha förändrats på senare tid. Drömdejten bör nu hellre ha en "omsorgsfullt placerad tatuering framför en synlig". De senaste årens stora tatueringar ska ha tappat i attraktivitet. "Hål i naveln bör undvikas men drömkvinnan får gärna ha piercings i öronen", tror dejtingsajten.

ANNONS