Tre personer har gripits efter larm om skottlossning i Linköping på onsdagskvällen. Arkivbild
Tre personer har gripits efter larm om skottlossning i Linköping på onsdagskvällen. Arkivbild Bild: Claudio Bresciani / TT

Tre gripna efter skottlossning i Linköping

ANNONS
|

Tre personer har gripits misstänkta för försök till mord och grovt vapenbrott efter en skottlossning i Hejdegården i Linköping på onsdagskvällen.

– De gripna är två män och en kvinna. Samtliga är i övre tonåren, säger Jonas Schånberg, vakthavande befäl vid polisen region Öst, till TT.

Polisen fick larm om skottlossningen vid 22-tiden på onsdagen av flera personer som hört smällar.

Så vitt polisen vet tidigt på torsdagen har ingen person träffats eller skadats i skottlossningen men det finns en målsägande i ärendet.

– Det har varit någon form av händelse och vi vet inte om det skjutits direkt mot någon person. Det kan finnas fler målsäganden som vi inte lyckats nå och det kan finnas fler misstänka också, säger Jonas Schånberg.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS