Polisen har genomfört tillslagen mot bland annat två växlingskontor i samarbete med en rad andra myndigheter. Arkivbild.
Polisen har genomfört tillslagen mot bland annat två växlingskontor i samarbete med en rad andra myndigheter. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Tillslag mot växlingskontor – flera gripna

ANNONS

Flera personer uppges ha gripits i samband med tillslag mot växlingskontor och ett flertal adresser i Malmö under tisdagen.

Polisen har genomfört tillslagen mot bland annat två växlingskontor i samarbete med en rad andra myndigheter, bland annat Ekobrottsmyndigheten och Skatteverket i Malmö. Misstankarna rör grov organiserad brottslighet, uppger polisen.

"Utredningen har pågått under flera månaders tid och dagens tillslag är noga planerat. Flera personer frihetsberövades i samband med insatsen, misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt penningtvättsbrott" säger Stefan Steiner, spaningsledare vid polisen i ett pressutskick.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS