Sedan 16-tiden har användare rapporterat problem med att använda Facebook, Messenger och Instagram.
Sedan 16-tiden har användare rapporterat problem med att använda Facebook, Messenger och Instagram. Bild: Jenny Kane

Stora problem med Messenger och Instagram under eftermiddagen

Sedan 16-tiden på torsdagen har användare rapporterat problem med att använda Facebook, Messenger och Instagram. Facebook har ännu inte kommenterat problemen.

ANNONS
|

Under torsdagseftermiddagen och kvällen har användare av bland annat tjänsten Messenger rapporterat problem. I huvudsak har Facebook-användare problem med att skicka meddelanden på Messenger, men också med att logga in på sidan.

Enligt hemsidan DownDetector har det även förekommit störningar i Instagram-appen under samma tidsperiod. Problemen ska gälla både inloggning och publicering av bilder. Problemen tycks vara utspridda, då även brittiska Daily Mail rapporterar om dem.

Strax efter åtta på torsdagskvällen gick meddelanden skickade via Messenger fram, och problemrapporterna hade slutat strömma in.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS