En lägenhet i Högdalen i södra Stockholm besköts under natten. Arkivbild.
En lägenhet i Högdalen i södra Stockholm besköts under natten. Arkivbild. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Skottlossning mot lägenhet i södra Stockholm

ANNONS

En lägenhet besköts i Högdalen i södra Stockholm strax efter klockan 03 natten mot onsdag. Flera personer larmade om smällar som de uppfattade som skottlossning.

– Flera polispatruller åkte tid och då framkom det att en fönsterruta till en lägenhet i ett flerbostadshus hade skador, hål som såg ut som skotthål, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Inget tyder för tillfället på att någon har skadats i skottlossningen, men polisen utreder den som mordförsök. Brottsplatsen är avspärrad och polisen har en insats i området.

På tisdagskvällen sköts en man i 40-årsåldern till döds i Farsta strand, bara några kilometer därifrån. En pojke i 16-årsåldern som också sköts, vårdas för allvarliga skador.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS