Samir Badran friade i direktsändning

I kvällens "Talang" valde Paradise hotel-stjärnan och programledaren Samir Badran att fria till sin flickvän, som satt i publiken. Efter en lite stapplig början samlade sig Samir nog för att ställa frågan och flickvännen Julia Sundquist kunde inte hålla tillbaka tårarna innan paret omfamnade varandra framför kamerorna.

ANNONS
|

Den som brukar slå sig ner för att se programmet "Talang" i TV4 är nog van vid att hänföras över både det ena och det andra. Men kvällens direktsändning bjöd ändå på något utöver det vanliga: ett live-frieri av Paradise hotel-stjärnan och programledaren Samir Badran.

Det var mot slutet av programmet som en påtagligt nervös Samir pekade ut i publiken.

– Det är så här är min tjej sitter där, sa han och gick sedan fram och tog Julia Sundquist hand och fortsatte.

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket.

ANNONS

Här krävdes det en paus, innan det programhistoriska ögonblicket kunde fortsätta till tonerna av Whitney Houstons "I will always love you".

– Så nu vill jag fråga dig, fortsatte Samir och gick ner på knä medan tårarna börjar tränga fram i Julia Sundquists ögon:

– Vill du gifta dig med mig?, frågade sedan Samir till en nickande och uppenbarligen chockad Julia. Paret kramade sedan om varandra.

En annan som inte kunde dölja varken sin chock eller sina känslor var den andra programledaren, Pär Lernström, som var påtagligt rörd över vad som just utspelat sig.

– Vad jag blir berörd av det där, sa han och torkade tårarna.

– Otroligt, vilken kväll.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS