Flera Skistaranställda får avsluta säsongsanställningen efter en fest. Arkivbild.
Flera Skistaranställda får avsluta säsongsanställningen efter en fest. Arkivbild. Bild: Lars Pehrson/SvD/TT

Säsongen över för festande anställda

ANNONS

20 anställda på Skistar i Sälen hade tidigare i veckan en olovlig fest som strider mot företagets pandemiregler, skriver flera medier. Nu får de sluta sina jobb tidigare än de tänkt sig.

– Konsekvensen är att vi kommit överens med de berörda om att de inte längre är i tjänst de återstående dagarna av säsongsanställningen, säger vd:n Stefan Sjöstrand till SVT Dalarna.

Det är inte första gången som personalen i de svenska fjällen bryter mot myndigheternas rekommendationer. I början av januari sparkade Skistar 13 personer som ordnat en fest i en av personalbostäderna i Vemdalen. I februari hände samma sak i Sälen, då handlade det om ett tiotal anställda.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS