Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

En man i 60-årsåldern i Malmö döms till dagsböter för att ha onanerat så att hans grannar kunnat se det genom hans fönster. Arkivbild.

Rosa fönsteronanist på pall får böter

Den äldre mannen tände en rosa lampa i sin lägenhet och klev upp på en pall innan han började onanera inför sina grannar. Nu döms mannen, som är i 60-årsåldern, av hovrätten till dagsböter för sexuellt ofredande, skriver Sydsvenskan. Han har erkänt att han regelbundet onanerade i sitt fönster, men har tvivlat på att hans grannar kunnat ta del av hans föreställning.

- De kan inte ha sett i detalj eftersom jag inte tvättat mitt fönster på tio år, uppgav mannen i förhör enligt tidningen.

En granne som bott på adressen i bara en månad ska vid ett tiotal tillfällen sett mannen onanera. Till slut ringde hon polisen, som när de kom till kvinnas lägenhet blev vittnen till mannens agerande och kunde filma det.

Mannen, som bor i Malmöstadsdelen Limhamn, friades av tingsrätten, som ansåg att det inte var bevisat att hans sexuella ofredande var riktat mot kvinnan och hennes gäst. Hovrätten anser dock att hans agerande var riktat mot personerna i huset mitt emot och dömer honom till böter på 6 000 kronor. Han ska också betala 5 000 kronor i skadestånd till grannen.